Horses

Diplom och gångartssegrare Nybro unghästtest!

Fürst Edgar ELiTH Unghästtest Nybro 2019-05-30 (c) Foto: Yvonne Karlsson

Lysande dag på Unghästtestet i Nybro!

9-8-7,5-8-8-8 = 48,5p, diplom och gångartssegrare på unghästtestet för vår 3-årige Fürst Edgar ELiTH ( e. Fürsten-Look – Rosevelt). Därmed är han också kvalificerad till 3-årschampionatet på Breeders Trophy senare i höst.

Hans ett år äldre helbror King Edward ELiTH skötte sig också bra, poängen för honom 9-8-7-7,5-8,5-7 = 47p.

Båda dessa högklassiga valacker är till salu för den som letar efter lovande dressyrhästar för framtiden.

Den go’a känslan i att få ta emot en diplomrosett försvinner inte, oavsett hur många gånger man gjort det tidigare! Det enda som saknades idag var att kunna dela det med vår morfar Karl-Anders Olsson. Han som lärt oss allt vi kan inom avel. Han som hjälpt oss och pushat oss att bara bli bättre och bättre. Han som verkligen velat att vi skulle fortsätta lyckas med det arv av avelsmaterial som han lämnat vidare i våra händer.

Så morfar, denna rosett är till dig! Vi vet att du gläds minst lika mycket som vi åt detta kvitto på vårt avelarbete!