Horses

Dubbeldiplom till Tove!

Total Tove ELiTH (e. Totilas – Rosevelt) 48p i både gångarter och hoppning vid dagens unghästtest hos SWB Norra Skåne!

Därmed diplom som både gångartstalang och hopptalang och dessutom kvalad till 3-årschampionatet på Breeders i både hopp och dressyr. Men nu blir det avelsboxen för henne framöver, hennes mamma Electra fick ju dessvärre pga fölningskomplikationer förra året ta steget ut ur vårt avelsprogram. Electra hann få totalt 5 avkommor innan dess och vilka resultat de alla haft som hittills visats; Revolt 48,5p på gångarter, King Edward 47p på gångarter, Fürst Edgar 48,5p på gångarter och nu Total Tove 48p på både gångarter och hoppning. Kvar hemma har vi hennes sista avkomma, en 2-årig dotter Eulalia. Hennes resultat ser vi fram emot om ett års tid. Dagens diplom för Tove gjorde nu dessutom att Electra uppfyller alla kriterier för elitpremiering!

Tusen tack till Sara och Mathilda på Stall Sara Nilsson för all hjälp med inridningen och dagens ridprov. Utan er, inga diplom!