Horses

Välkommen hem Sandra!

För 13 år sedan gick resan upp till Ytterby för Royal Sandra (f-06, e. Sandakan – Royal Diamond – Maraton). Idag går resan hemåt igen. Hem till gården Asgers, där hon föddes hos vår morfar för 14 år sedan. Nu blir det framtida avelsarbete under vår flagg ELiTH.

Cirkeln är sluten, både för Sandra och oss. Vi kan inte nog tacka hennes tidigare ägare Bo Berggren, Ytterby Sporthästavel, för att vi fick möjligheten att åter ha Magnifiques blodslinjer i våra händer.

Sandra har hunnit med två egna avkommor hos Bo, Flipflopp med gångartsdiplom på 3-årstestet och Florens med flertalet segrar upp t o m MsvC dressyr. Sandras helbror, även han uppfödd av vår morfar, är ingen mindre än Royal Salut som förra året debuterade Grand Prix dressyr med Anneli Borgh.

Vi tror du är med oss på denna resa, morfar!