Horses

Debut i Henriksdal!

Itzhak ELiTH (f- 18, e. Diatendro – Armani Code) gjorde sin tävlingsdebut på ett alldeles lysande sätt. I Henriksdal blev det en fin och trygg nollrunda i 0.90m.

Gorgeous Glenn ELiTH (f- 17, e. Glasgow van’t Merelsnest – Cardento) gjorde debut i 1.20m och hans resultat blev också en fin nollrunda. Vi kan därför också bocka av första kvalrundan till Falsterbo för hans del.

D’Du Charles ELiTH (f-16, e. Diatendro – Cardento) gjorde säsongsdebut och även där vart det idel nollrundor. Alla tre ridna på ett exemplarisk vis av Magnus Jacobson, vilken även äger den sistnämnde.

En lysande helg för ELiTH-hästarna, där även King Edward ELiTH och hans ryttare Moa Stenman satte ett av Falsterbokvalen med fina 74,465% i FEI Inledande program 7-åriga hästar uppe hos Gripens RF.